Ai încredere în
Gustul de acasă!
Pregătește tăițeii de orez așa cum este descris pe ambalaj. Scurge-i într-o strecurătoare, clătește-i cu apă rece și apoi scurge pastele.
Între timp, taie tofu în bucăți de 1 cm, ciupercile shiitake în jumătate, prazul și varza ascuțită în fâșii și ardeii în bucăți. Spală mugurii de fasole.
Încălzește wok-ul (sau tigaia) la cel mai înalt nivel și adaugă 2 linguri de ulei. Se prăjește tofu ușor în wok timp de 4 minute cu ghimbir. Adaugă ciupercile enoki, legumele și sosul de soia și prăjește totul în wok timp de 4 minute.
Adaugă Delikat Legume, lămâie, coriandru de iarbă de lămâie, chimen și turmeric. Adaugă tăițeii și 100 ml de apă și prăjește la foc mediu timp de 4 minute. Împarte legumele din wok cu tofu în 3 boluri mari sau farfurii adânci.
Ai încredere în
Gustul de acasă!