Wok legume cu tofu
Wok legume cu tofu 

  • Timp de pregătire:
    20 Minute 
  • Timp de gătire:
    15 Minute
  • Împarte în:
    3 Porţii

Ingrediente:

  • ghimbir
  • tăiței din sticlă de 160 g
  • tofu
  • ciuperci enoki
  • praz
  • varză ascuțită
  • 1 piper roșu mic
  • muguri de fasole
  • ulei
  • benzi de morcov
  • sos de soia
  • Delikat Legume
  • kaffir
  • frunze de tei
  • lemongrass
  • coriandru
  • ulei de susan
  • chimen
  • curcuma

Paşi de gătire:

  1. Pregătește tăițeii de orez așa cum este descris pe ambalaj. Scurge-i într-o strecurătoare, clătește-i cu apă rece și apoi scurge pastele.

  2. Între timp, taie tofu în bucăți de 1 cm, ciupercile shiitake în jumătate, prazul și varza ascuțită în fâșii și ardeii în bucăți. Spală mugurii de fasole.

  3. Încălzește wok-ul (sau tigaia) la cel mai înalt nivel și adaugă 2 linguri de ulei. Se prăjește tofu ușor în wok timp de 4 minute cu ghimbir. Adaugă ciupercile enoki, legumele și sosul de soia și prăjește totul în wok timp de 4 minute.

  4. Adaugă Delikat Legume, lămâie, coriandru de iarbă de lămâie, chimen și turmeric. Adaugă tăițeii și 100 ml de apă și prăjește la foc mediu timp de 4 minute. Împarte legumele din wok cu tofu în 3 boluri mari sau farfurii adânci.

Gustul de acasă