Ai încredere în
Gustul de acasă!
Preîncălzește cuptorul la 180 ° C. Spală legumele într-o cantitate mare de apă proaspătă.
Înfășoară cartofii dulci în folie și gătește-i pentru aproximativ 90 de minute. Lasă-i să se răcească și scoate-i din folie înainte de a-i curăța. Zdrobiește cu o furculiță sau amestecă fin la blender, condimentează-i cu Delikat Legume.
Într-o cratiță, adaugă cartofii și acoperă-i cu apă rece. Când ajung la punctul de fierbere lasă-i timp de 20 de minute. Verifică dacă cartofii sunt fierți corect, dacă vârful cuțitului trece ușor prin ei. Curăță cartofii apoi rupe-i cu o furculiță. Condimentează-i cu Delikat Legume și adaugă puțină apă de gătit pentru a o lega împreună. Se servește cald.
Curăță păstârnacul și ceapa, taie-le în cuburi mari și pune-le deoparte. Într-o cratiță fierbinte adaugă uleiul de măsline și prăjește ceapa timp de 5 minute până când devine translucidă. Adaugă cuburile de păstârnac și continuă să le gătești timp de 5 minute. Se adaugă laptele, se fierbe și se acoperă. Fierbe timp de 20 de minute, verifică păstârnacul să fie moale și apoi scurge-l, păstrând apa de gătit. Se amestecă fin păstârnacul adăugând treptat restul de apă de gătit. Condimentează cu Delikat Legume. Se servește cald.
Ai încredere în
Gustul de acasă!