Tortellini de legume la cuptor
Tortellini de legume la cuptor 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    30 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • 400g tortellini de spanac și ricotta
  • dovlecei
  • 2 ardei (roșu și galben)
  • roșii portocalii
  • suc de roșii
  • smântână - ușoară
  • Delikat Condimente Pentru Cartofi
  • piper
  • Pecorino, ras (sau parmezan)
  • 3 tulpini de busuioc

Paşi de gătire:

  1. Întinde tortellini pe o tavă adâncă de copt. Curăță dovleceii și ardeii și taie-i în bucăți. Spală și înjumătățește roșiile. Întinde legumele peste tava de copt.

  2. Se amestecă sucul de roșii, 150ml apă și smântână dublă. Condimentează cu Delikat Condimente Pentru Cartofi. Se toarnă sos peste tortellini și legume și se amestecă bine.

  3. Gătește la cuptorul preîncălzit la 180 ° C (cuptorul cu ventilator nu se recomanda) timp de aproximativ 30 de minute. Întoarce tortellini și legumele de 2-3 ori în timpul gătitului.

  4. Se servește presărat cu parmezan si busuioc.

Gustul de acasă