Tocanita de vitel cu legume
Tocăniță de vițel cu legume 

  • Timp de pregătire:
    15 Minute 
  • Timp de gătire:
    90 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • 0,8 kg pulpa de vitel
  • 100 g ceapa rosie
  • 2 buc. praz
  • 500 g cartofi
  • 300 g ardei gras rosu
  • 50 g faina
  • 50 ml vin rosu
  • 100 ml ulei de masline
  • chimen
  • 15 g pasta de tomate
  • 10 g boia de ardei dulce
  • 2 foi de dafin
  • 1 legatura patrunjel
  • 3/4 lingurite Delikat Bulgarasi de Savoare Legume

Paşi de gătire:

  1. Carnea se taie cuburi, se da prin faina si se prajeste in uleiul de masline.

  2. Se scoate si, in aceeasi tigaie, se pune ceapa la calit, apoi se adauga prazul.

  3. Se adauga si carnea la legume, apoi se pune vinul.

  4. Se adauga condimentele, Bulgarasii de Savoare si 1 litru de apa calda.

  5. Se lasa sa fiarba la foc mic, aproximativ o ora, amestecand din cand in cand.

  6. Spre final se adauga cartofii si ardeii taiati cubulete, apoi se mai fierbe la foc mic aproximativ 20 de minute.

  7. Se adauga pasta de tomate si se mai lasa 10 minute pe foc.

Gustul de acasă