Ai încredere în
Gustul de acasă!
Puiul, curățat și spălat, îl tai în bucăți medii și îl prăjești în uleiul încins, stropindu-l din când în când cu vin.
Când carnea este frumos rumenită, o scoți pe o farfurie și, în sosul rămas, călești ceapa tocată mărunt, împreună cu ardeii tăiați după dorință (fâșii, pătrățele sau foarte mărunt).
După ce legumele s-au înmuiat bine, adaugi bucățile de carne, potrivești gustul cu Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de găină, pui dafinul, boiaua, roșiile curățate de coajă și tăiate felii, torni smântâna deasupra și introduci cratița în cuptor pentru 15-20 de minute.
Separat, opțional, fierbi cartofii curățați de coajă și, când sunt gata, îi strecori și îi stropești cu unt fierbinte, apoi îi servești separat, ca garnitură.
Ai încredere în
Gustul de acasă!