Tocăniță de legume în sos de roșii
Tocăniță de legume în sos de roșii 

  • Timp de pregătire:
    5 Minute 
  • Timp de gătire:
    25 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • Dovlecei - 500 gr
  • Ceapă - 1 buc
  • Morcov- 1 buc
  • Ardei Gras - 1 buc
  • Usturoi - 3 căței
  • Ulei - 50 ml
  • Suc de roșii - 150 ml
  • Pătrunjel - 1 legătură
  • Delikat Legume

Paşi de gătire:

  1. Taie mărunt morcovul, ardeiul, ceapa si călește-le alături de usturoi într-o tigaie

  2. Taie cubulețe dovleceii și adaugă-i în tigaie alături de legume

  3. Lăsă la foc mic legumele timp de 15 minute și amestecă din când în când

  4. Când acestea sunt gătite, toarnă sucul de roșii și presară Delikat Legume

  5. Presară pătrunjel proaspăt și servește caldă alături de o mămăliguță sau pâine.

Gustul de acasă