Tocăniță de ficăței
Tocăniță de ficăței 

  • Timp de pregătire:
    25 Minutes 
  • Timp de gătire:
    45 Minutes
  • Împarte în:
    4 Minutes 

Ingrediente:

  • 500 g ficăței de pasăre
  • 3-4 cepe
  • 1 ardei gras
  • 2-3 roșii
  • 3-4 căței de usturoi
  • ulei
  • 3-4 lingurițe de Delikat Bulgărași de Savoare Gust de Găină
  • 1 legătură de pătrunjel

Paşi de gătire:

  1. Se vor folosi 2 tigăi. Într-o tigaie se pun ficățeii de pasăre la prăjit, iar în cealaltă se pune ceapa tocată mărunt la călit

  2. După ce s-au prăjit ficățeii și s-a călit ceapa, se amestecă cele două compoziții într-o altă tigaie.

  3. Se mai adaugă ardeiulgras, cățeii de usturoi tocați mărunt, 3 roșii fără coajă și se va lăsa totul timp de 15 minute pe foc.

  4. Între timp, dizolvăm în sosul format câteva lingurițe de Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de găină, după preferință si mai lăsăm să fiarbă câteva minute.

  5. La final se stinge focul și se presară pătrunjel verde tocat mărunt.

Gustul de acasă