Ai încredere în
Gustul de acasă!
Se prajeste carnea in uleiul incins intr-o tigaie incapatoare timp de 10 minute, intorcandu-le pe fiecare parte.
Se scoate carnea intr-un recipient si se la deoparte pentru moment.
In uleiul ramas in tigaie se adauga ceapa si usturoiul tocate, se prajaste putin apoi se adauga ardeii taiati in cubulete si se sotateaza timp de inca 3 minute.
Intre timp se curata si se spala cartofii apoi se taie in cuburi cu latura de 3 cm.
Se adauga cartofii in tigaie, se asezoneaza cu piperul, boiaua si foaia de dafin si se prajesc timp de cateva minute.
Se amesteca bine totul cu o spatula si se adauga 500 ml apa fierbinte, apoi Delikat Bulgarasi de Savoare.
Se introduce si carnea rumenita in tocanita de cartofi si se acopera cratita partial cu un capac
Se fierbe tocanita timp de 40 de minute, apoi inainte de a stinge focul se turna 250 ml de suc de rosii si se mai lasa 5 min la foc mic.
Ai încredere în
Gustul de acasă!