Tochitură de porc 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    50 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • 500 g carne de porc fara os
  • 100 g ceapa
  • 300 g rosii
  • 100 ml vin alb sec
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 2 linguri Delikat Bulgarasi de Savoare Legume
  • piper negru macinat
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • 1 legatura patrunjel

Paşi de gătire:

  1. Ceapa tocata si usturoiul maruntit se pun intr-o cratita cu ulei si se calesc.

  2. Se adauga carnea taiata cuburi si se gatesc impreuna pentru cateva minute.

  3. Se adauga vinul si se lasa sa se evapore.

  4. Se condimenteaza cu piper, cimbru si boia de ardei, se adauga Delikat Bulgarasi de Savoare si rosiile decojite si taiate cuburi.

  5. Se lasa la foc mic, acoperit pana cand carnea este gatita.

  6. Se presara patrunjelul tocat.

Gustul de acasă