Tăiței cu pui
Tăiței cu pui 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    10 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • tăiței de orez - 1 pachet
  • piept de pui - 1 buc.
  • morcovi - 2 buc.
  • ardei gras roșu - 1 buc.
  • ceapă - 1 buc.
  • ghimbir ras (sau la plic măcinat) - 1 linguriţă
  • sos de soia - 2-3 linguri
  • ouă - 2 buc.
  • piper
  • Delikat cu gust de Găină - după gust

Paşi de gătire:

  1. Se pun tăițeii la fiert, la foc mic. Pieptul de pui se taie cubuleţe și se călește. Se adaugă morcovii, ceapa și ardeiul tăiate julien și se călesc.

  2. După ce s-au călit se pun tăițeii peste legume și se amestecă împreună cu ghimbirul, sosul de soia și Delikat cu gust de Găină pentru a da un gust mai bun.

  3. Spre sfârșit se bat 2 ouă (gen omletă) și se toarnă peste tăiţei. Se mai lasă 1 minut să fiarbă și se poate servi.

Gustul de acasă