Tavă de legume coapte și copănele la cuptor
Tavă de legume coapte și copănele la cuptor 

  • Timp de pregătire:
    20 Minute 
  • Timp de gătire:
    60 Minute
  • Împarte în:
    3 Porţii

Ingrediente:

  • 1 kg copănele
  • 2 cartofi
  • 3 morcovi
  • 3 dovlecei
  • 2 ardei
  • 200 g roșii cherry
  • 3 linguri de ulei
  • 1 legătură pătrunjel
  • 150 ml vin
  • Delikat Gust de Găină

Paşi de gătire:

  1. Curăță cartofii și morcovii și taie-i după preferințe. Apoi taie cubulețe dovleceii, ardeii și roșiile cherry

  2. Unge o tavă cu ulei și așează legumele răsfirate

  3. Spală copănelele și așează-le în tavă printre legume. Presară Delikat Gust de Găină

  4. Pune tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 60 de minute

  5. La jumătatea timpului, adaugă o cană de apă sau vin, după gust

  6. Servește simplu cu pătrunjel sau cu o salată alături.

Gustul de acasă