Ai încredere în
Gustul de acasă!
Jumătate din cantitatea de unt se topește într-o crăticioară. Se adaugă făina și se prăjește ușor fără să se coloreze.
Se toarnă laptele rece în fir subțire și se amestecă continuu cu un tel. Se adaugă supa de pui și se fierbe la foc mic, până se îngroașă. În cazul în care s-au format cocoloașe treceți supa printr-o strecurătoare. În timpul fierberii trebuie amestecat cu grijă în supă, pentru că are tendința să se lipească și să se afume.
Carnea de pui se poate pregăti în mai multe feluri. Se poate, de exemplu, să se fiarbă carnea tăiată bucățele în supa ce urmează a fi utilizată la obținerea cremei, sau se ia un piept de pui, se taie bucățele sau fâșii subțiri și se prăjește scurt într-o tigaie încinsă cu puțin ulei. Se prăjește la foc viu până se rumenește puțin. În loc de supă de pui se poate folosi apă cu 3-4 cuburi de pui Knorr.
Se adaugă carnea în cremă și se fierbe totul la foc mic câteva minute. În plus se potrivește gustul cu Delikat Bulgărași Găină și nucșoară.
La sfârșit se adaugă cubulețele mici de unt pentru a nu se forma crustă deasupra. Înainte de servire se adaugă smântână, crutoane de pâine prăjită și pătrunjel verde tocat.
Ai încredere în
Gustul de acasă!