Ai încredere în
Gustul de acasă!
Jumătate din cantitatea de unt se topește într-o crăticioară. Se adaugă făina și se prăjește ușor fără să se coloreze. Se toarnă laptele rece în fir subţire și se amestecă continuu cu un tel.
Se adaugă supa de pui și se fierbe la foc mic până se îngroașă. În cazul în care s-au format cocoloașe, se trece supa printr-o strecurătoare. În timpul fierberii trebuie amestecat cu grija în supă, pentru că are tendinţa să se lipească și să se afume.
Carnea de pui se poate pregăti în mai multe moduri. Se poate de exemplu să fiarbă carnea tăiată bucăţele în supa ce urmează a fi utilizată la obţinerea cremei sau se ia un piept de pui se taie cubuleţe sau fâșii subţiri și se prăjește scurt într-o tigaie încinsă cu puţin ulei. Se adaugă Delikat Bulgărași Găină și se prăjește la foc viu până se rumenește puţin.
Se adaugă carnea în cremă, se fierbe totul la foc mic încă câteva minute, după care se potrivește gustul și nucșoară. La sfârșit se adaugă cubuleţe mici de unt, pentru a nu se forma crustă deasupra. Înainte de servire se adaugă smântână, crutoane de pâine prăjită și pătrunjel verde tocat.
Ai încredere în
Gustul de acasă!