Supă țărănească de primăvară
Supă țărănească de primăvară 

  • Timp de pregătire:
    15 Minute 
  • Timp de gătire:
    40 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • pulpe de pui - 4 buc.
  • ţelină - 1 buc.
  • ardei gras - 1 buc.
  • mărar - 1 legătură
  • pătrunjel - 1 legătură
  • leuștean - 1 legătură
  • morcovi - 2 buc.
  • ceapă verde - 2 fire
  • lobodă roșie - 1 legătură
  • tăiței sau fidea - 1 pumn mic
  • Delikat Bulgărași Gust de Găină

Paşi de gătire:

  1. Carnea de pui se taie și se pune la fiert. Între timp se spală și se toacă toate legumele. După primul clocot se adaugă legumele peste carne.

  2. Când legumele sunt aproape fierte se adaugă tăițeii. Spre sfârșit se adaugă loboda, ceapa verde, Delikat Bulgărași Găină și verdeața tocată mărunt. Se dă oală jos de pe foc și se acoperă.

Gustul de acasă