Supă italiană cu falafel și spanac
Supă italiană cu falafel și spanac 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    40 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • baby spanac
  • doi morcovi
  • stock de legume
  • paste fine și subțiri
  • chiftele de falafel
  • țelină apio
  • Delikat Găină
  • sare
  • piper
  • două linguri de ulei de măsline

Paşi de gătire:

  1. Curăță, spală și taie toate legumele. Încinge o oală încăpătoare și adaugă uleiul de măsline.

  2. Pune în tigaie morcovii și țelina, până se inmoaie. Într-o oală separată dă în clocot stockul de legume.

  3. Adaugă stockul de legume peste țeină și morcovi apoi condimentează cu sare, piper și Delikat Găină.

  4. Fierbe totul 15-20 minute apoi adaugă pastele. Peste 5 minute adaugă și frunzele de baby spanac și chiftelele de falafel.

  5. La final poți rade, opțional, puțin parmezan deasupra.

Gustul de acasă