Ai încredere în
Gustul de acasă!
Carnea de pasăre se curăță, se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece. Se spumează, apoi se adaugă o linguriţă de Delikat Gust de Găină şi zarzavatul curățat și tăiat bucăți.
Se fierbe încet la foc mic, timp de aproximativ o jumătate de oră. Spre sfârșit se adaugă câteva boabe de piper şi rămurele de pătrunjel.
Pentru găluște, se bate oul cu furculița, se adaugă treptat grișul și se omogenizează compozitia după fiecare tranșă adăugată. Cam la jumătatea procesului de adăugare a grisului se adaugă și sarea. Se lasă 10 minute „la odihnit” până are o consistență mai densă.
Cu lingura înmuiată în prealabil în supă se fac forme de găluște și se adaugă în supa care fierbe încet.
Se adaugă carnea de pasăre aleasă și tăiată cubuleţe şi se potrivește de gust cu Delikat Gust de Găină. Înainte de servire se adaugă pătrunjelul verde tocat.
Ai încredere în
Gustul de acasă!