Ai încredere în
Gustul de acasă!
Taie capetele și separă partea albă de cea verde a prazului. Taie prazul în două și spală-l, în special marginea dintre partea albă și cea verde care conține cea mai mare murdărie. Taie prazul alb în cuburi de 1cm și prazul verde și mai subțire în linii sau cuburi de 3mm, apoi lasă-le deoparte.
Pune o tigaie la foc mare cu puțin ulei și prăjește orezul sălbatic până când aproape tot orezul este umflat. Scurge-l pe prosopul de bucătărie.
Adaugă apă într-o cratiță și pune-o la fiert. Adaugă Delikat Legume și blanșează prazul verde scurt, pune-l deoparte și păstrează bulionul.
Pune o cratiță mare la foc mediu și adaugă uleiul. Adaugă cartofii, prazul alb și rădăcina de pătrunjel în tigaie și prăjește-le scurt până când totul începe să se coloreze. Se toarnă stocul făcut mai devreme și se fierbe. Lasă-l să fiarbă aproximativ 10-15 minute până când cartofii sunt fierți.
Separă amestecul de cartofi și legume din bulion (aproximativ 300g) și pune-l în boluri pentru supă. Se amestecă ingredientele din tigaie cu un blender manual, până se formează o supă netedă. Adaugă crème fraîche în supa amestecată, condimentează după gust și reîncălzește.
Servește supa deasupra amestecului de cartofi, legume și praz verde. Finalizează preparatul cu niște piper negru proaspăt măcinat, năsturel și orez sălbatic pufos deasupra.
Ai încredere în
Gustul de acasă!