Supă de găină cu paste, ciuperci și ouă de prepeliță
Supă de găină cu paste, ciuperci și ouă de prepeliță 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    30 Minute
  • Împarte în:
    3 Porţii

Ingrediente:

  • Delikat Gust de Găină
  • 1 pulpă de pui
  • 500 mL stock de pasăre
  • 3-4 ciuperci mari
  • 3-4 ouă de prepeliță
  • 1 ceapă
  • 1 morcov
  • paste cu busuioc
  • 2 cartofi
  • pătrunjel
  • sare
  • piper boabe

Paşi de gătire:

  1. Fierbe ciupercile, ceapa, zarzavatul, cartofii, in stockul de pasăre, la foc potrivit. Dupa 10 minute adaugă și pulpa de pui și Delikat Găină.

  2. Amestecă în supă folosind un mixer vertical.

  3. Fierbe ouăle de prepeliță separat și adaugă-le în lichidul cald al supei. Adaugă și pastele cu busuioc și mai lasă totul pe foc 5-6 minute.

  4. Servește supa cu felii de ciuperci deasupra și frunze de pătrunjel.

Gustul de acasă