Ai încredere în
Gustul de acasă!
Se curăță cartoful, se spală și se taie bucăți. Înjumătățește dovleacul, îndepărtează semințele și taie dovleacul în bucăți. Curăță ardeii și taie-i în bucăți. Curăță și toacă mărunt ceapa, usturoiul și ghimbirul.
Călește ceapa, dovleacul, cartoful și ardeii într-o cratiță în ulei de măsline fierbinte timp de 3 minute. Se adaugă usturoiul și condimentele și se sotează 1 minut.
Adaugă 1½ litri de apă, așteaptă să fiarbă, și amestecă legumele pure cu Delikat Legume. Gătește la foc mediu aproximativ 30 de minute.
Amestecă supa de dovleac și cartofii cu un blender manual. Adaugă năutul și lintea scursă și încălzește-le în supă timp de 2-3 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Servește supa de cartofi dulci și dovleac cu iaurt și presară peste semințe de cânepă.
Ai încredere în
Gustul de acasă!