Ai încredere în
Gustul de acasă!
Se înăbușește ceapa tocată mărunt în unt. După 2 minute se adaugă usturoiul tăiat în bucăți mari și se sotează.
Se adaugă cartofii și se lasă 1-2 minute să se întrepătrundă aromele.
Se adaugă 1.6 litri de apă, o linguriță Delikat legume și se lasă la fiert 30 minute.
Se adaugă brânzeturi rase și se mai lasă 2-3 minute la fiert pentru omogienizarea compoziției.
Se închide focul și cu un blender se pasează legumele, apoi se adaugă smântână lichidă și se amestecă.
Se taie câteva felii de pâine cubulețe, se întind pe tava cuptorului și se stropesc cu ulei de măsline. Se asezonează cu 2-3 căței de ustoroi tăiați și se lasă la copt la 200 de grade până se rumenesc.
Se servește supa asezonată deasupra cu extra parmesan, puțin ulei de măsline, fașiile de usturoi de la cuptor, câteva frunze de salvie și crutoane.
Ai încredere în
Gustul de acasă!