Supă cremă de păstârnac cu conopidă friptă
Supă cremă de păstârnac cu conopidă friptă 

  • Timp de pregătire:
    5 Minute 
  • Timp de gătire:
    35 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • 1 l apă
  • 500 g conopidă
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 ceapă
  • 1 rădăcină păstârnac
  • 3 căței de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • Delikat Legume

Paşi de gătire:

  1. Curăță ceapa, morcovul, rădăcina de păstârnac și călește-le

  2. Adăugă usturoiul mărunțit și cartofii și lăsă la foc mic timp de 10 minute, adaugând apa treptat

  3. În oală, adaugă conopida buchețele și Delikat Legume și lasă să fiarbă încă 25 minute cu capac

  4. Ia oala de pe foc, adăugă pătrunjelul și pasează conținutul cu blenderul

Gustul de acasă