Supă cremă de dovleac
Supă cremă de dovleac 

  • Timp de pregătire:
    20 Minute 
  • Timp de gătire:
    30 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • 1 kg dovleac
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 2 căței usturoi
  • 1 l apă
  • 1 morcov
  • rozmarin
  • 1 legătură pătrunjel
  • Delikat Bulgărași Legume

Paşi de gătire:

  1. Curăță dovleacul și taie-l cubulețe

  2. Într-o oală, fierbe-l și adaugă câteva picături de ulei

  3. Între timp, curăță ceapa, usturoiul și morcovul și fierbe-le împreună cu dovleacul

  4. După ce legumele au fiert, lasă-le să se răcească, strecoară-le și pasează-le cu un mixer. Pe final, presară Delikat Bulgărași Legume și pasează în continuare

  5. Amestecă compoziția cu zeama în care au fiert legumele și omogenizează

  6. Servește cald alături de rozmarin și pătrunjel.

Gustul de acasă