Ai încredere în
Gustul de acasă!
Jumătate din cantitatea de unt se topeşte într-o crăticioară, se adaugă făina şi se prăjește uşor, fără să se coloreze
Se toarnă laptele rece în fir subțire și se amestecă continuu cu un tel. Se adaugă supa și se fierbe la foc mic, până se îngroaşă. Dacă folosiți ciuperci din conservă, puteți înlocui o parte din supă cu apa de la ciuperci
În timpul fierberii trebuie amestecat cu grijă în supă, pentru că are tendința să se lipească şi să se afume. Separat se pune la încins cantitatea de unt rămas, se prăjesc ceapa şi usturoiul tăiate foarte fin şi ciupercile tăiate lamele. După ce s-au prăjit uşor, se adaugă în cremă, se continuă fierberea încă 5- 6 minute și se potrivește gustul cu Delikat legume.
Înainte de servire se adaugă smântână, crutoane de pâine prăjită și pătrunjel verde tocat.
Ai încredere în
Gustul de acasă!