Ai încredere în
Gustul de acasă!
Pregătește amestecul de orez sălbatic conform ambalajului. Decongelează somonul înghețat.
Spală lămâia cu apă fierbinte, rade jumătate din coajă și pune-o într-un vas deoparte. Înjumătățește lămâia, stoarce jumătate, tăie a doua jumătate. Se amestecă ulei de măsline, 1 lingură suc de lămâie și sare. Se toarnă marinada într-un vas de copt și se răstoarnă. Completează fileurile cu feliile de lămâie. Gătește la cuptorul preîncălzit la 180 ° C (circulația aerului nu este recomandata) timp de 12-15 minute.
Între timp spală varza chinezească și tai-o în fâșii fine. Înjumătățește castravetele, îndepărtează semințele cu o lingură și taie-le în benzi subțiri. Spală și înjumătățește roșiile. Curăță ceapa verde și tai-o în inele fine. Prăjește semințele de susan într-o tigaie fără a adăuga grăsime, scoate-le si lasă-le sa se răcească.
Se amestecă iaurtul cu coaja de lămâie, zeama de lămâie rămasă și cimbru și pătrunjel. Condimentează cu Delikat Legume.
Împarte orezul sălbatic, varza chinezească, castraveții și roșiile în boluri. Pune somon deasupra și presară ceapă verde și semințe de susan peste. La final presară și coriandru tocat. Se servește cu iaurt.
Ai încredere în
Gustul de acasă!