Ai încredere în
Gustul de acasă!
Pieptul de pui se pune la fiert împreună cu morcovul și se adaugă în apă 1 linguriţă Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină. Ciupercile se spală, se curăţă și se pun la fiert în apă cu 1 linguriţă Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină.
Între timp, se pregătește maioneza (un gălbenuș de ou fiert, un gălbenuș de ou crud, o linguriţă muștar, zeamă de lămâie și ulei de floarea soarelui).
După ce s-au fiert, se taie pieptul de pui și ciupercile cubuleţe, morcovul se dă pe răzătoarea mică, ardeiul iute se taie rondele, usturoiul se zdrobește și se amestecă toate cu maioneză. La final se presara cateva seminte de susan.
Se servește cu pâine prăjită.
Ai încredere în
Gustul de acasă!