Salată de pui cu ciuperci
Salată de pui cu ciuperci 

  • Timp de pregătire:
    10 Minutes 
  • Timp de gătire:
    20 Minutes
  • Împarte în:
    1 Minute 

Ingrediente:

  • piept de pui - 1 buc.
  • ardei gras roșu - 1 buc.
  • ciuperci albe proaspete - 500 g
  • căţei de usturoi - 2-3 buc.
  • maioneză de casă
  • Delikat Bulgărași Gust de Găină
  • sare
  • piper
  • parmezan

Paşi de gătire:

  1. Pieptul de pui se pune la fiert și se adaugă în apă 1 linguriţă Delikat Bulgărași Găină. Ciupercile se spală, se curăţă și se pun la fiert în apă cu 1 linguriţă Delikat Bulgărași Găină.

  2. Între timp, se pregătește maioneza (un gălbenuș de ou fiert, un gălbenuș de ou crud, o linguriţă muștar, zeamă de lămâie și ulei de floarea soarelui).

  3. După ce s-au fiert, se taie pieptul de pui și ciupercile cubuleţe, ardeiul oșu gras se taie în fâșii, usturoiul se zdrobește și se amestecă toate cu maioneză. La final presară parmezan ras.

Gustul de acasă