Salată de pui cu fasole păstăi și ceapă verde
Salată de pui cu fasole păstăi și ceapă verde 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    20 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • fasole păstăi - 1 borcan
  • ceapă verde - 2 fire
  • piept de pui - 250 g
  • zucchini
  • porumb - 2-3 lingerie
  • castravete - 1 buc.
  • morcov - 2 buc.
  • maioneză - 3-4 linguri
  • Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină - 1 linguriță
  • mărar
  • sare
  • piper
  • unt

Paşi de gătire:

  1. Zucchini-ul se pune la fiert 8-10 minute împreună cu Delikat Bulgărași de Savoare cu gust de Găină pentru aproximativ 20 de minute. Pieptul de pui se caleste in putin unt.

  2. Pieptul de pui fiert, zucchini-ul și castravetele se taie cubuleţe. Ceapa verde se taie cât mai mărunt. Se pun într-un castron, după care se adaugă fasolea păstăi scursă și maioneza.

  3. Se amestecă totul bine, se presară cu mărar tocat mărunt și se dă la frigider aproximativ 30 de minute.

Gustul de acasă