Ai încredere în
Gustul de acasă!
Se dezosează pieptul de pui și se bate cu ciocanul de șniţele. Se asezonează cu Delikat cu gust de Găină.
Se dezgheaţă spanacul și se scurge de excesul de apă. Se întinde un strat de spanac pe pieptul de pui apoi se alternează cu ardei și un morcov (care se fierb separat sau se pun pentru 10 minute la steamer).
Se rulează în folie de aluminiu având grijă să fie foarte bine strâns la capete. Se pun ruladele într-un vas cu apă clocotită și se fierb la foc iute pentru 10 minute. Se lasă să se răcorească puţin, iar apoi se îndepărtează folia de aluminiu.
Morcovul se taie feliuţe, iar broccoliul se desface buchețele și se pune la steamer pentru 10 minute. Broccoliul se pune deasupra fiindcă se face mai repede.
Cu un cuţit bine ascuţit se taie rulada feliuţe și se servește alături de garnitura de morcov și broccoli. Se decorează cu pătrunjel verde.
Ai încredere în
Gustul de acasă!