Roșii la cuptor umplute cu carne de pui și legume
Roșii la cuptor umplute cu carne de pui și legume 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    30 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • 2 roșii mari
  • 500g carne tocată de pui
  • Delikat Gust de Găină
  • orez
  • ardei gras galben
  • ardei gras roșu
  • ceapă
  • pătrunjel
  • cașcaval
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline

Paşi de gătire:

  1. Spală și scobește interiorul celor 2 roșii mari. Le poți așeza pe o tava de cuptor.

  2. Într-o oală pune orezul la fiert. Într-o tigaie încinge uleiul de măsline și adaugă ceapa tăiată fin, până devine translucidă. Adaugă apoi carnea de pui, Delikat Gust de Găină, ardeii, sare și piper.

  3. După ce carnea e gata, toarnă amestecul din tigaie într-un bol încăpător. Adaugă și orezul fiert și puțin cașcaval ras.

  4. Umple cele două roșii cu amestecul de carne și legume și bagă-le la cuptor pentru 10 minute.

  5. La final presară puțin pătrunjel fresh deasupra.

Gustul de acasă