Risotto cu ciuperci de pădure
Risotto cu ciuperci de pădure 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    20 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • 200 gr hribi
  • 150 gr gălbiori
  • 250 gr orez pentru risotto
  • pătrunjel proaspăt
  • 2 căței usturoi
  • 1 ceapă verde
  • 2 linguri ulei
  • 50 gr unt
  • parmezan
  • 50 ml vin alb
  • 1 l apă
  • Delikat Legume Bulgarași

Paşi de gătire:

  1. Într-o oală, prepară o supă, agăugând în 1 l de apă 2 linguri de Delikat Legume Bulgărași și lasă pe foc 15 minute

  2. Între timp, trage în tigaie hribii, gălbiorii și orezul pentru risotto și prăjește-le puțin

  3. Adaugă, treptat peste risotto, supa din oală până ce orezul este fiert

  4. Stinge cu vin alb, lăsând să se evapore alcoolul

  5. Pentru a deveni mai cremos adaugă unt și parmezan

  6. Servește cald, presară pătrunjel.

Gustul de acasă