Ai încredere în
Gustul de acasă!
Curăță și rade cartofii dulci. Scoate frunzele de kale din tulpini și taie-le. Curăță ceapa și tai-o în fâșii. Curăță ciupercile și taie-le în bucăți mici.
Căptușește o tigaie cu formă de arc (28 cm diametru) cu hârtie de copt. Unge hârtia de copt cu 1 lingură de ulei de măsline și pune cartofii dulci răzuiți deasupra. Apasă cartoful dulce ras pe fund și margine. Condimentează cu piper. Pune hârtie de copt deasupra și acoperă cu fasole uscată pentru coacere oarbă. Coace într-un cuptor preîncălzit la 170 ° C (cuptor cu ventilator: 150 ° C) timp de cca. 30 minute.
Între timp, prăjește puiul tocat într-o tigaie în uleiul de măsline rămas până se sfărâmă (sau în tigaie îl prăjești întreg și după îl tai în felii subțiri). Adaugă ceapă, Delikat Condimente Pentru Pui, ciuperci și varză și prăjește-le la foc mediu timp de aproximativ 5 minute.
Amestecă ouăle și crema de soia. Adaugă amestecul de varză tocată și mixează-le bine.
Scoate hârtia de copt din matriță cu fasolea uscată. Se întinde umplutura peste baza de cartof dulce și se netezește. Se presară feta mărunțită și se coace la cuptor timp de aproximativ 30 de minute până când amestecul de ouă e închegat.
Ai încredere în
Gustul de acasă!