Pui cu roșii
Pui cu roșii 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    30 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • pulpe de pui - 1 buc.
  • ceapă - 200 g
  • ulei - 150 g
  • roșii proaspete - 1 kg
  • crenguțe de oregano
  • piper
  • Delikat Găină - 1 lingură

Paşi de gătire:

  1. Se condimentează pulpele de pui iar ceapa se taie mărunt. Roșiile se spală și se opăresc pentru a se curăţa de pieliţe. Li se taie capacul, după care se taie în felii. Se așază în tava unsă cu ulei și se lasă la cuptor pentru 5-10 minute.

  2. Pulpele de pui se înăbușă în ulei împreună cu ceapa și Delikat Găină, într-un vas acoperit unde adăugăm puţină apă (până se pătrunde bine).

  3. Se scoate pe un platou și se servește cu roșii și crenguțe de oregano deasupra.

Gustul de acasă