Ai încredere în
Gustul de acasă!
Pulpele sau pieptul de pui se condimentează cu oregano, usturoi și Delikat Găină. Se prăjesc puţin sau se pune crude în tavă împreună cu 2 căni de apă, la cuptorul încălzit. Se lasă până scade la jumătate. Pastele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet.
Se taie ceapa și se călește, după care se adaugă morcovul tăiat cubuleţe. Roșiile se opăresc, se decojesc, se toacă și se adaugă în tigaie peste ceapa, morcovul și ardeiul gras tăiat cubuleţe. Se adaugă zahăr și se amestecă.
Sosul se toarnă peste pui în cuptor, după ce a scăzut la jumătate. Spre sfârșit se pun pastele și se mai adaugă o jumătate de cană de apă pentru a se omogeniza.
Când preparatul este gata se poate adăuga după preferinţă cașcaval ras.
Ai încredere în
Gustul de acasă!