Ai încredere în
Gustul de acasă!
Puiul, curățat și spălat, îl tai în bucăți și îl prăjești ușor în ulei, după care scoți bucățile și le așezi într-o cratiță.
În uleiul rămas călești ceapa tocată mărunt, apoi presari făina, amesteci puțin și stingi cu bulionul subțiat cu apă.
Fierbi 15 minute, după care pui peste bucățile de carne, potrivești gustul cu Delikat Bulgărași de Savoare cu Gust de Găină și mai fierbi încă 30 de minute.
Între timp, fasolea curățată și spălată o pui la fiert în apă clocotită, într-un vas acoperit cu capac.
Când este bine fiartă, strecori fasolea, o pui în cratița cu carne și fierbi în continuare circa 20-25 de minute.
Cureți roșiile de coajă, le tai felii și le pui peste carne și fasole. Iei apoi cratița de pe plită și o dai la cuptor să mai fiarbă 10 minute.
Presari mărar și servești mâncarea fierbinte.
Ai încredere în
Gustul de acasă!