Pui cu conopidă
Pui cu conopidă 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    20 Minute
  • Împarte în:
    1 Porţii

Ingrediente:

  • piept de pui - 1 buc.
  • conopidă mare - 1 buc.
  • ceapă - 2 buc.
  • unt - 2 linguri
  • făină - 1 lingură
  • pătrunjel verde tocat - 2 linguri
  • Delikat Găină - 1 lingură
  • sare

Paşi de gătire:

  1. Bucățile de pui se curăță, se presară cu Delikat Găină apoi se rumenesc, pe ambele părți în 2 linguri de unt. Se scot într-un vas, iar în untul rămas se pune făina și ceapa mărunt tocată, amestecându-se pe foc până iau o culoare galben închis. Se stinge cu apă caldă sau supă de pui, apoi se reintroduc bucățile de pui.

  2. Separat se fierbe timp de 15 minute conopida desfăcută în buchete, se scurge și se pune în cratiță.

  3. Mâncarea se introduce în cuptor să scadă. Se servește caldă, presărată cu pătrunjel verde fin tocat.

Gustul de acasă