Pui cu ardei în stil unguresc
Pui cu ardei în stil unguresc 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    40 Minute
  • Împarte în:
    3 Porţii

Ingrediente:

  • pui - 0,8-1 kg
  • vin roșu - 250 ml
  • ardei - 100 g
  • roșii - 100 g
  • făină - 50 g
  • ulei - 30 ml
  • căței de usturoi - 2 buc.
  • ceapă - 1 buc.
  • Delikat Găină - 1 lingură

Paşi de gătire:

  1. Puiul se taie și se porționează, iar apoi bucăţile se tăvălesc prin făină amestecată cu Delikat Găină.

  2. Într-o tigaie se pune ulei și se lasă la încins. Se prăjește carnea până devine crocantă, după care se scoate și se acoperă cu folie de aluminiu.

  3. Ceapa și usturoiul se curăţă și se taie mărunt, ardeiul se taie feliuţe, iar roșiile coșuleţe. Toate se pun într-o tigaie la prăjit.

  4. După ce legumele s-au rumenit puţin se stinge cu vin apoi, se adaugă bucăţile de pui prăjite și se lasă să fiarbă la foc mic timp de 40-45 de minute.

Gustul de acasă