Pui a la bunica
Pui a la bunica 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    40 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • piept de pui - 500 g
  • ardei gras - 1 buc.
  • ceapă albă - 2 buc.
  • ceapă verde - 3 buc.
  • morcovi - 2 buc.
  • pătrunjel verde - 1 legătură
  • ulei de măsline - 3 linguri
  • apă - 1 ceașcă
  • suc de roșii
  • Delikat Găină - după gust
  • puţin piper

Paşi de gătire:

  1. Pieptul de pui se taie cuburi și se călește în ulei până capătă o culoare plăcută.

  2. Legumele curăţate și spălate se toacă mărunt și se călesc în puţin ulei încins timp de 5 minute, după aceea se adaugă o ceașcă de apă, suc de roșii și se lasă să mai fiarbă încă 30 de minute. Se condimentează cu Delikat Găină.

  3. Se așază pe platou sau farfurie, se presară pătrunjel verde, tocat mărunt. Se servește cald, ideal cu mămăliguță și murături.

Gustul de acasă