Ai încredere în
Gustul de acasă!
Pentru aluat, iaurtul se amestecă cu uleiul, se adaugă făina amestecată cu praful de copt, chimenul şi sare.
Se frământă bine şi se întind două foi subţiri.
Pentru umplutură se căleşte ceapa, se adaugă carnea, se căleşte, se presară Delikat Bulgărasi de Savoare cu gust de găină şi se pun şi ciupercile.
Se lasă 10 minute pe foc şi, apoi, în afara aragazului se adăugă verdeaţa tocată şi ouăle crude.
În tava unsă cu ulei, se aşază o primă foaie, se repartizează umplutura şi se acoperă cu cea de-a doua foaie
Se taie aluatul în plus şi se modelează, după imaginaţie.
Se unge plăcinta cu gălbenuş amestecat cu puţină apă.
Se coace 40 de minute şi se lasă să se răcească în tavă.
Ai încredere în
Gustul de acasă!