Ai încredere în
Gustul de acasă!
Pulpele de pui se condimentează, apoi se pun într-o tigaie grill și se rumenesc pe ambele părţi.
Se curăţă ceapa și se toacă mărunt. Morcovul se curăţă și se feliază. Roșiile și ardeiul se curăţă și se taie cubuleţe.
Se pune într-o tigaie uleiul la încins, se adaugă o ceapă și se lasă să se înmoaie 2-3 minute, apoi se pune morcovul și ardeiul. Se lasă încă 2-3 minute pe foc și se adaugă roșiile cu tot cu suc. Se condimentează cu Delikat Găină și boia de ardei dulce, apoi se pune mărarul. Se lasă puţin să scadă și se ia tigaia de pe foc. Se adaugă peste legume usturoiul curăţat și pisat, apoi vinul și se amestecă.
Într-un vas roman se așază pulpele rumenite, apoi se toarnă amestecul de legume cu vin. Se presară foile de dafin rupte bucăţele. Vasul se dă la cuptor și se lasă la foc mediu până ce pulpele sunt bine pătrunse. Când sunt gata, se descoperă vasul și se mai lasă 10 minute.
Ai încredere în
Gustul de acasă!