Ai încredere în
Gustul de acasă!
Preîncălzește cuptorul la 225 ° C. Amestecă apa călduță, drojdia și uleiul de măsline într-un bol și lăsă-le să stea aproximativ 5 minute pentru a activa drojdia.
Adaugă amestecul de pâine fără gluten, sarea și praful de copt în castron și începi să amesteci până când se formează un aluat frumos.
Împarte aluatul în 8 bile mici (sau 4 mari) și întinde-le cu o lingură pe niște hârtie de copt pentru a forma 4 sau 8 pizza subțiri (păstrează marginile puțin mai groase).
Transferă pizza pe o tavă de copt și acoper-o cu folie alimentară. Lasă blaturile de pizza să se odihnească și să crească într-un loc cald (25 ° C) timp de 30 de minute.
După aceea, pune o lingură generoasă de sos de roșii și presară Delikat Legume.
Coace-le la cuptor timp de aproximativ 15 minute până se rumenesc.
Adaugă roșiile portocalii feliate și / sau toppingurile opționale precum dovlecel, spanac, sparanghel verde, ceapă roșie etc.
Presară peste brânza cheddar rasă și / sau mozzarella și coace-o încă 5 minute până se rumenește și este crocantă. Presară la final niște muguri de lucernă și ruccola deasupra.
Ai încredere în
Gustul de acasă!