Ai încredere în
Gustul de acasă!
Făina se pune într-un castron mai mare. Într-o adâncitură făcută în făină se adaugă drojdia amestecată cu 3 linguri de lapte și 1 lingură de zahăr. Se amestecă ușor și se adaugă apoi restul de lapte, Delikat Găină, oul și uleiul. Se amestecă și se lasă la crescut 20 de minute.
Se împarte aluatul în patru părţi egale. Se așază fiecare bucată de aluat în câte o formă de pizza, îmbrăcând bine pereţii formei. Se unge blatul cu ulei de măsline. Se pun deasupra fâșii de șuncă/pui, felii de cârnăciori, bucăţele de cașcaval, felii de dovlecel, măslinele negre și jumătăţi de roșie.
Se adaugă ketchup, oregano și se pun formele la cuptor, la foc potrivit, pentru aproximativ 20 de minute. Se servește caldă.
Ai încredere în
Gustul de acasă!