Piept de pui umplut cu prune uscate
Piept de pui umplut cu prune uscate 

  • Timp de pregătire:
    15 Minutes 
  • Timp de gătire:
    20 Minutes
  • Împarte în:
    2 Minutes 

Ingrediente:

  • piept de pui - 4 buc.
  • prune uscate - 4 buc.
  • ulei - 2 linguri
  • Delikat Găină - 1 lingură
  • zeamă de lămâie - 4 linguriţe
  • sare și piper
  • pătrunjel fresh

Paşi de gătire:

  1. Se spală carnea, se usucă și se fac niște crestături în fiecare bucată. Se umple fiecare bucată cu câte o prună tăiată mărunt și se prinde cu scobitori, ca să nu se desfacă.

  2. Se încinge ulei într-o cratiţă și se prăjesc bucăţile de carne 10 minute, condimentând cu o lingură de Delikat Găină.

  3. Se așază pe o farfurie rulourile, se stropesc cu puțină zeamă de lămâie și se presară câteva fire de pătrunjel.

Gustul de acasă