Piept de pui cu sos Gorgonzola
Piept de pui cu sos Gorgonzola 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    10 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • piept de pui - 400 g
  • ulei de măsline - 50 ml
  • brânză Gorgonzola - 150 g
  • lapte - 50 ml
  • unt - 50 g
  • sare
  • piper
  • Delikat cu gust de Găină - 1 linguriță
  • smântână - 150 g

Paşi de gătire:

  1. Pieptul de pui se taie fâșii mari și se condimentează cu Delikat cu gust de Găină. Se lasă la macerat 10-15 minute la rece.

  2. Fâșiile de pui se frig într-o tigaie și se lasă să se rumenească pe amebele părţi. Se scot din tigaie și se pun deoparte.

  3. Într-o tigaie se topește untul și se adaugă brânza tăiată bucăţi mici. După ce s-a topit brânza se adaugă smântâna și se amestecă bine, după care se stinge totul cu lapte. Se condimeantează după gust dacă mai este cazul.

  4. Sosul se toarnă peste pieptul de pui.

Gustul de acasă