Ai încredere în
Gustul de acasă!
Pieptul de pui filetat și condimentat cu Delikat Găină se gătește pe grătar.
Separat, într-o tigaie, se călește într-o lingură de ulei ceapa tăiată solzișori (sau cubuleţe după preferinţă). Se lasă până se înmoaie puţin ceapa apoi se adaugă hribii și se călesc împreună.
Pieptul de pui se taie cubuleţe și se pune și el în tigaie lângă restul ingredientelor. Se condimentează cu puţin Delikat Găină apoi se adaugă un pahar de vin alb și se lasă să fiarbă împreună până când se evaporă vinul.
Se pregătește sosul din 300 g de smântână, o lingură de făină albă sau amidon alimentar și puţin Delikat Găină. Compoziţia se omogenizează bine, iar când vinul s-a evaporat se adaugă sosul peste compoziţia din tigaie, amestecând continuu să nu se formeze cocoloașe. Se lasă să dea în clocot, apoi se ia de pe foc și se pune verdeaţa tocată mărunt. În același timp se pregătește și mămăliguţa. Se servește cu mujdei de usturoi (opţional).
Ai încredere în
Gustul de acasă!