Pateuri cu pui și brânză
Pateuri cu pui și brânză 

  • Timp de pregătire:
    40 Minute 
  • Timp de gătire:
    30 Minute
  • Împarte în:
    2 Porţii

Ingrediente:

  • carne tocată de pui - 100 g
  • brânză sărată - 30 g
  • morcov - 1 buc.
  • ardei gras - 1/2 buc.
  • ceapă - 1/4 buc.
  • mărar
  • Delikat Legume - după gust
  • sare
  • piper
  • foi plăcinte - 1 pachet
  • unt - 50 g
  • ou - 1 buc.

Paşi de gătire:

  1. Foile de plăcintă congelate se lasă peste noapte în frigider la decongelat și se scot la temperatura camerei cu 2 ore înainte de preparare. Legumele se dau prin mașina de tocat cât mai fin. Carnea tocată împreună cu legumele se prăjesc în puţin unt până se rumenesc bine. Într-un castron se amestecă legumele și carnea gătite, împreună cu brânza sfărâmată, oul bătut, Delikat Pudră Legume și mărarul.

  2. Tava de cuptor se unge cu puţin unt și se tapetează cu hârtie de copt. Foaia de plăcintă se întinde în tavă și se taie cu un cuţit încins în pătrate egale. Compoziţia se distribuie uniform în centrul pătratelor și se formează un triunghi din foaia de plăcintă. Când triunghiurile sunt gata se înţeapă din loc în loc.

  3. Pateurile se dau la cuptorul preîncălzit pentru 20-30 de minute. Se scot din cuptor înainte cu 5 minute de a fi gata și se ung cu puţin gălbenuș.

Gustul de acasă