Pateu de mazăre
Pateu de mazăre 

  • Timp de pregătire:
    5 Minute 
  • Timp de gătire:
    20 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • Delikat mazăre congelată
  • Delikat Legume
  • 4-5 căței de usturoi, pisați
  • sare de mare
  • piper
  • 2 linguri de ulei de măsline

Paşi de gătire:

  1. Pune mazărea în cuptorul cu aburi și las-o 20-25 de minute. Alternativ o poți fiebe la aburi pe aragaz.

  2. Cand mazărea e gata pune-o deoparte într-un bol înalt. Adaugă usturoiul pisat, sare, Delikat Legume, piper și o lingură de ulei de măsline.

  3. Folosind un blender vertical pasează bine până se formează o pastă fină.

  4. Poți savura pateul de mazăre pe o felie de baghetă caldă, și poți presăra frunze de mentă fresh deasupra.

Gustul de acasă