Paste în sos de roșii și parmezan
Paste în sos de roșii și parmezan 

  • Timp de pregătire:
    10 Minute 
  • Timp de gătire:
    15 Minute
  • Împarte în:
    4 Porţii

Ingrediente:

  • 500 g spaghetti
  • 750 g roșii
  • 50 g parmezan
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 3 căței de usturoi
  • 1 ceapă
  • 1 legătură pătrunjel
  • Delikat Legume

Paşi de gătire:

  1. Într-o oală cu apă, pune pastele la fiert conform indicațiilor de pe ambalaj

  2. Între timp, toacă usturoiul și ceapa și călește-le în ulei. Apoi adaugă roșiile curățate de pielițe și tăiate cubulețe

  3. Lasă pe foc sosul 10 minute și adaugă Delikat Legume

  4. Adaugă și pastele după ce acestea au fost fierte

  5. Presară parmezan după gust și servește cald

Gustul de acasă