Papricaș de pui
Papricaș de pui 

  • Timp de pregătire:
    20 Minute 
  • Timp de gătire:
    120 Minute
  • Împarte în:
    3 Porţii

Ingrediente:

  • 1 kg pui
  • 125 g bacon
  • 2 cepe
  • 1 ardei
  • 2 roșii
  • 3 linguri de boia
  • 2 lingurițe de smântână
  • 1 legătură de pătrunjel
  • Delikat Gust de Găină

Paşi de gătire:

  1. Curăță și porționează puiul

  2. Taie ceapa, ardeiul și roșiile

  3. Într-o tigaie, prăjește puțin baconul. Peste acesta adaugă ceapa și peste câteva minute roșiile și ardeiul

  4. Condimentează cu boia și adaugă puiul. Lasă la foc mic timp de 60 de minute. La jumătatea timpului, presară Delikat Gust de Găină

  5. Separă sosul de pui. Spre sfârșitul preparării adaugă smântâna de gătit, amestecă bine și lasă să fiarbă câteva minute

  6. Serviți preparatul cald cu pătrunjel proaspăt tocat deasupra.

Gustul de acasă