Ai încredere în
Gustul de acasă!
Ciocănelele de pui se asezonează cu Delikat cu gust de Găină - 10 g
Ceapa și usturoiul se taie mărunt, roșiile se taie și se scurg de zeamă.
Se prăjesc ciocănelele de pui în ulei, de preferință într-un vas termorezistent. Când sunt aproape gata, se scoate carnea și în uleiul rămas se prăjește puțin ceapa, usturoiul, ardeii și mazărea. După două minute legumele se scot.
În tigaie se prăjește orezul câteva minute. Apoi se adaugă apă astfel încât orezul să fie acoperit cam cu un cm și jumătate, se adaugă șofranul și se amestecă bine. Se adaugă carnea, legumele rumenite și roșiile. Se acoperă tigaia și se pune la cuptor, 20 de minute, la 180 °C.
Când este gata, paella se stropește cu zeamă de lime și se ornează cu feliuțe de lime.
Ai încredere în
Gustul de acasă!