Ai încredere în
Gustul de acasă!
Fierbe ouăle până când au gălbenușul tare. Imediat ce sunt gata, lasă-le într-o oală cu apa rece și gheață.
Într-o oală încăpătoare pune apă la fiert și adaugă un vârf de sare. Imediat ce dă în clocot adaugă mazărea fragedă de la Delikat, direct din congelator. Fierbe-o timp de 10-15 minute.
Strecoară mazărea fiarta și trece-o printr-un jet de apa rece.
Pune smântâna pentru frișcă într-o cană și încălzește-o la microunde timp de 1 minut. Apoi pune mazărea, untul, puțină sare și smântâna pentru frișcă într-un blender și mixează totul până obții un amestec omogen.
Scoate ouăle din oala cu gheață și decojește-le cu atenție. Taie apoi fiecare ou în jumătăți și scobește gălbenușul. În locul gălbenușului vom pune piureul de mazăre ajutandu-ne de o pungă pentru ornat. Se pot orna cu ierburile aromate preferate!
Ai încredere în
Gustul de acasă!